Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilise bahçesi görmek

Rüyada kilise bahçesi görmek

Rüyada kilise bahçesi görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına alamet eder.

Rüyada kilise bahçesi gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu sizi yorabilir.

Rüyada kilise bahçesi görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kilise çan sesi duymak çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok başarılı olunacağına delalet eder.

Rüyada yanmış kilise görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kilisede ayin yapmak hayatının düzene gireceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilise çanı duymak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, ailesini utandırmayacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiliseye sığınmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiliseye saklanmak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kilise papaz görmek karamsar ve umutsuz olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, ün sahibi birisi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments