Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisede ayin yapmak

Rüyada kilisede ayin yapmak

Rüyada kilisede ayin yapmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına delalettir.

Rüyada kilisede ayin yapmak gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada kilisede ayin yapmak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, hile ile mal elde etmeye alamet etmektedir.

Rüyada kilisede ayin görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayin yapmak zor günlerin geride kalacağına, yol kat edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada hristiyan ayini görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına delalet eder.

Rüyada ayin yapıldığını görmek ekmeğinin de artacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada ayin görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada sema ayini görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayin doğuşunu görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments