Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla görmek

Rüyada kılıçla görmek

Rüyada kılıçla görmek aylık gelirinin artacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, hayra ve esenliğe, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıçla gördüyseniz:

  • Sizi dolduruşa getirmek isteyebilirler.

Rüyada kılıç yarası görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıç kuşanmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada demir kılıç görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kılıçla ölmek rakiplerini geride bırakacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulur.

Rüyada cam kılıç görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski kılıç görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kılıçla mak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada kılıç satın almak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments