Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçbalığı görmek

Rüyada kılıçbalığı görmek

Rüyada kılıçbalığı görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, iyi geçiminin biteceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçbalığı gördüyseniz:

  • Her iletiyi iki kere kontrol etmekte fayda var.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Rüyada kılıç balığı yakalamak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Rüyada kılıçla baş kesmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıç eline almak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla öldürmek nefsine uyacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, gereken sabrı göstereceğine işarettir.

Rüyada işlemeli kılıç görmek gelişeceğine, borcunu ödeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına delalet eder.

Rüyada paşa kılıcı görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ailesini hem gururlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments