Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılçık temizlemek

Rüyada kılçık temizlemek

Rüyada kılçık temizlemek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, günbegün kötüleşeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kılçık temizlemek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikleri yaşayabilirsiniz.

Rüyada balığın kılçığını temizlemek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, variyetinin her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada kılçık temizlemek haksızlıklara da karşı geleceğine, borcunun kalmayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işaret eder.

Rüyada balık kılçığı temizlemek yeni çalışmalar yapılacağına, dişe diş savaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılçıklı balık görmek arkasından iyi konuşulacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada balık kılçığı yemek rüya sahibinin şansının açılacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, hayat boyu çok sevileceğine yorulur.

Rüyada balık kılçığı kusmak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, maddi gücünün artacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine işaret eder.

Rüyada balığın kılçığını görmek mekân değiştireceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılçıksız balık görmek istihdam edeceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, insanların takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments