Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini pisliğin içinde görmek

Rüyada kendini pisliğin içinde görmek

Rüyada kendini pisliğin içinde görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, rakiplerini yeneceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada kendini pisliğin içinde gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada evin içinde insan pisliği görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sağlığını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada evin içinde hayvan pisliği görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde köpek pisliği görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kazancının eksilmeyeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini pisliğin içinde görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, beklenilen takdiri alacağına yorulur.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada pisliğe bulaşmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, huzura kavuşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada fare pisliği görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan pisliğine bulaşmak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments