Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde otobüs görmek

Rüyada evin içinde otobüs görmek

Rüyada evin içinde otobüs görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, maddi gücünün azalacağına, hanesinin bollukla dolacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde otobüs gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada evin içinde otobüs görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada otobüsün içinde olmak çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüs içinde gitmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına inanılır.

Rüyada denizin içinde otobüs görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada otobüs içinde olmak bahtının da çok parlak olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs içinde görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, ele geçen parada artış olacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada otobüsün içinde görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsün içinde olduğunu görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments