Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızlı otobüs görmek

Rüyada hızlı otobüs görmek

Rüyada hızlı otobüs görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada hızlı otobüs gördüyseniz:

  • Veya güvendiğiniz bazı kişilerin güveninize layık olmadığını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada hızlı otobüse binmek günahtan temizlenmeye, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına delalet eder.

Rüyada hızlı giden otobüs görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işarettir.

Rüyada hızlı otobüs görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada otobüsle hızlı gitmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada hızlı büyüyen bebek görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada hızlı giden kamyon görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, ilerleyemeyeceğine delalet eder.

Rüyada hızlı hızlı yürümek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hızlı yazı yazmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments