Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini okul kıyafetiyle görmek

Rüyada kendini okul kıyafetiyle görmek

Rüyada kendini okul kıyafetiyle görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çok zor günler yaşayacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini okul kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada okul kıyafeti almak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret eder.

Rüyada okul kıyafeti giymek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine alamet eder.

Rüyada kendini okul kıyafetiyle görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, solan yüzünün güleceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada sürekli okul görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada okulda sıraya girmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul müfettişi görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada okulda kaybolmak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, ele güne muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments