Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kambur yürümek

Rüyada kambur yürümek

Rüyada kambur yürümek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kambur yürümek gördüyseniz:

  • Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz.

Rüyada kambur yürümek yaşamdan istediklerini alacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, iyilik ve hayır bulacağına yorulur.

Rüyada annesini kambur görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneyi kambur görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kamburunun çıktığını görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini kambur olarak görmek kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada kambur olmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sorunların günden güne artacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında kambur görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada birinin kambur olduğunu görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments