Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kambur durmak

Rüyada kambur durmak

Rüyada kambur durmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kambur durmak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada kambur durmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, gülen yüzünün solacağına, çok büyük bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada eşini kambur görmek bolluk ve bereketin artacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına yorulur.

Rüyada annesini kambur görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kambur olduğunu görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi kambur görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini kambur görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü kambur görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kambur kadın görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments