Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kahküllü görmek

Rüyada kendini kahküllü görmek

Rüyada kendini kahküllü görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kahküllü gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Rüyada kahküllü saç görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçında kahkül görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahkül kestirmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça kahkül kesmek hayır getirecek bir işe girileceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçına kahkül kestirmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kahküllü görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada saçını kahkül kestirmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, talihinin artacağına inanılır.

Rüyada kendini kahküllü görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, istediği gibi hareket edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments