Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahkül kestirmek

Rüyada kahkül kestirmek

Rüyada kahkül kestirmek iyi şartlarda yaşayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, fakir çocukları giydireceğine alamet eder.

Rüyada kahkül kestirmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kahkül kestirmek evlat sahibi olunacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada saçını kahkül kestirmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına alamet eder.

Rüyada saçına kahkül kestirmek hayaller kurulacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçında kahkül görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Rüyada kahkül bırakmak büyük atılımlarda bulunacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kahküllü görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada kendine kahkül kesmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada kahküllü saç görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments