Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahküllü saç görmek

Rüyada kahküllü saç görmek

Rüyada kahküllü saç görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, şükredeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahküllü saç gördüyseniz:

  • İşinizi veya ekonomik durumunuzu ilgilendiren konularda takdir edilmiyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada saçı kahkül kesmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kahküllü saç görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçında kahkül görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada saçına kahkül kestirmek aydınlık bir yola çıkılacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kahkül kestirmek kazançsız işler peşinde olmaya, daha fazla gelir sahibi olacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kahküllü görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Rüyada saça kahkül kesmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kendine kahkül kesmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, en büyük acılarının dineceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments