Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı kaçarken görmek

Rüyada yılanı kaçarken görmek

Rüyada yılanı kaçarken görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı kaçarken gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Rüyada yılan kaçarken görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yılanı kaçarken görmek bekar ise evleneceğine, yeni kararlar alınacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına alamet eder.

Rüyada kaçarak saklanmak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, mesleğindeki başarısının artacağına delalettir.

Rüyada birinden kaçarken uçmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kaçarak kurtulmak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, kişisel kavgaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçarak eve girmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kaçarak evlendiğini görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, makbul olan şeylere, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını kaçarken görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments