Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini fabrikada görmek

Rüyada kendini fabrikada görmek

Rüyada kendini fabrikada görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, birlikte kâh ağlayacağına inanılır.

Rüyada kendini fabrikada gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatli dinlemeli, sadece ihtiyacınız olan bilgileri aklınızda tutmalı ya da paylaşmalısınız.

Rüyada eski bir fabrika görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada fabrika yangın görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, refah içinde yaşayacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada un fabrikası görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ip fabrikası görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Rüyada et fabrikası görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fabrikada işe başlamak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet eder.

Rüyada deri fabrikası görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ruhen güzelleşeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Rüyada mısır fabrikası görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments