Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çölde görmek

Rüyada çölde görmek

Rüyada çölde görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, tüm dileklerin tutacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada çölde gördüyseniz:

  • Size değerli tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle irtibata geçebilirsiniz.

Rüyada çöl ve deniz görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendini çölde görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına delalettir.

Rüyada çölde su bulmak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada deniz ve çöl görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada çölde cami görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çölde deveye binmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işarettir.

Rüyada çöle gitmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, aradaki buzları eriteceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada sahra çölü görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments