Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini birinden kaçarken görmek

Rüyada kendini birinden kaçarken görmek

Rüyada kendini birinden kaçarken görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, geçiminin zor hale geleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına tabir olunur.

Rüyada kendini birinden kaçarken gördüyseniz:

  • Belli planın içinde sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olsanız da, anlaşmalar veya uzlaşmalar için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada kaçarak evlendiğini görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini hapishaneden kaçarken görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada kaçarken camiye sığınmak ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi kaçarken görmek yeni çalışmalar yapılacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden kaçarken yakalanmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işarettir.

Rüyada köpekten kaçarken uçmak yakında işlerinin aksayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada yılanı kaçarken görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına yorulur.

Rüyada birinden kaçarak saklanmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments