Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bir evde görmek

Rüyada kendini bir evde görmek

Rüyada kendini bir evde görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kendini bir evde gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki veya iş yaşamınızdaki kişilerle paylaşımlarınız artabilir.

Rüyada evde tırtıl görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada kendi evi olduğunu görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni güzel eve taşınmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hidayete ereceğine, fikirlerinin çatışacağına alamet eder.

Rüyada evde kaplan görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulur.

Rüyada mezarlığa ev yaptırmak ün yapmayı başaracağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, bunun şans olacağına tabir olunur.

Rüyada çatılı ev görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin ev yaptığını görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada evden cenaze çıkarmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments