Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evi olduğunu görmek

Rüyada kendi evi olduğunu görmek

Rüyada kendi evi olduğunu görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bazı konularda önayak olunacağına, onu isyan noktasına getireceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yardımcı olmayacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evi olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, bazı sözler verilebilir.

Rüyada başkasına ev boyatmak rakiplerinin üzüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalettir.

Rüyada ev taşımaya çalışmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işarettir.

Rüyada ev planı görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi evlenirken görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev eşyası dizmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada boş evi temizlemek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işlerinin çok iyi olacağına, hasret giderileceğine tabir olunur.

Rüyada çift kapılı ev görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, zor zamanların biteceğine tabir olunur.

Rüyada eve temiz su basması görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments