Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sakallı görmek

Rüyada beyaz sakallı görmek

Rüyada beyaz sakallı görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sakallı gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Rüyada birini beyaz sakallı görmek güzel günler için çalışılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz sakallı hoca görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada babasını beyaz sakal görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada beyaz sakalı dede görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, umutlarının söneceğine işarettir.

Rüyada yaşlı beyaz sakallı adam görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sakallı görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sakallı birini görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments