Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ateşe vermek

Rüyada kendini ateşe vermek

Rüyada kendini ateşe vermek sıkıntılarının kısa süreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini ateşe vermek gördüyseniz:

  • Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir.

Rüyada kediye ateş etmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına işarettir.

Rüyada tilkiye ateş etmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada köz ve ateş görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan ateşi görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işarettir.

Rüyada çakmak ateş görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başının üstünde ateş görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada ateşle duman görmek hayaller kurulacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateş yakmak için odun toplamak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments