Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asya görmek

Rüyada asya görmek

Rüyada asya görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada asya gördüyseniz:

  • Belli imalar ya ad işaret dili yoluyla istediklerinizi elde etmeniz veya işlerin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlamanız kolay olmayabilir.

Rüyada kendini asmış adam görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini asmış birini görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada yunus as duasını okumak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına delalettir.

Rüyada asyalı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asr suresi dinlemek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini asmış insan görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada eyyüp as görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet eder.

Rüyada hızır as görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments