Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini araba sürerken görmek

Rüyada kendini araba sürerken görmek

Rüyada kendini araba sürerken görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kendini araba sürerken gördüyseniz:

  • Yenilik arayışı sizde değişiklikler ortaya çıkaracak.

Rüyada araba süreni görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini araba sürerken görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet eder.

Rüyada araba sürerken birine çarpmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eşini araba sürerken görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini araba sürerken görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, şansının ve bahtının döneceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına işarettir.

Rüyada araba süren birini görmek yetim sevindireceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba sürerken uyumak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments