Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini açık saçlı görmek

Rüyada kendini açık saçlı görmek

Rüyada kendini açık saçlı görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, çok kötü günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada kendini açık saçlı gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Rüyada saçı açık renge boyatmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçımı açık görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine delalettir.

Rüyada saçın açık olduğunu görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada açık saç görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada saçı açık namaz kılmak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Rüyada kendi saçını açık görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulur.

Rüyada saçı açık birini görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada saçlarının açık olduğunu görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments