Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kötülükten kaçmak

Rüyada kötülükten kaçmak

Rüyada kötülükten kaçmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kötülükten kaçmak gördüyseniz:

  • Sadece metazori yaptığınız işlerde başarısızlık ihtimaliniz var, diğer durumlarda başaracaksınız.

Rüyada kötülükten kaçmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada kötülerden kaçmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kötülük yaptığını görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına inanılır.

Rüyada birine kötülük yapmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalettir.

Rüyada birine kötülük etmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada birine kötülük yapıldığını görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sana kötülük yaptığını görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşından kötülük görmek bilakis malının çoğalacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments