Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını yolmak

Rüyada kendi saçını yolmak

Rüyada kendi saçını yolmak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçını yolmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler söylenenleri eksiksiz yerine getirme kon usunda sıkıntı yaşamıyor olabilir.

Rüyada kavga edip saç yolmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın yolduğunu görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, onlara galip geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının saçını yolmak hayatın tadına varacağına, müjdeli haberler alacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının yolduğunu görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızın saçını yolmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını yolmak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını yolduğunu görmek gelirinin de garanti altında olacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada bırının saçını yolmak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments