Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını yıkamak

Rüyada kendi saçını yıkamak

Rüyada kendi saçını yıkamak tartışmalı bir işe girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, bir fitne çıkarmaya, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını yıkamak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız durumunda resmi, hukuki ya da kurumsal konular lehinize dönebilir.

Rüyada yağmurda saç yıkamak ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, iç açıcı sözlere rivayet eder.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak rekabet edebilme gücünün artacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sabunla saçını yıkamak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçını yıkadığını görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını yıkadığını görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet eder.

Rüyada kendi saçını yıkadığını görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, zor durumlarda kalacağına alamet eder.

Rüyada şampuanla saç yıkamak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına işarettir.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments