Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını yıkadığını görmek

Rüyada kendi saçını yıkadığını görmek

Rüyada kendi saçını yıkadığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, başarıyla geleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada kendi saçını yıkadığını gördüyseniz:

  • Rutin ya da resmi programınızın dışına çıkmalısınız.

Rüyada uzun saç yıkamak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına delalettir.

Rüyada saçındaki kınayı yıkamak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçları yıkamak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada banyoda saç yıkamak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, borçlarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin saçını yıkamak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada saçını yıkadığını görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının saçını yıkamak özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalettir.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments