Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adanın battığını görmek

Rüyada adanın battığını görmek

Rüyada adanın battığını görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, hak yolunu bulacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına yorulur.

Rüyada adanın battığını gördüyseniz:

  • Bekar bir insansanız hiçbir duygusal olaya başlamamalısınız.

Rüyada adanın battığını görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıbrıs adasını görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ada görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada ada yapmak şifa edineceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada adana ya gitmek eline geçen paraları tutamayacağına, kısmetlerinin artacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada adana burma bilezik görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına işarettir.

Rüyada adaçayı görmek huzurunun yerinde olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada mercan adası görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments