Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ada görmek

Rüyada yeşil ada görmek

Rüyada yeşil ada görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, hastalıklarının azalacağına, zenginliğinin artacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ada gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada yeşil ada görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada denizde ada görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada deniz ve ada görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz içinde ada görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada denizin içinde ada görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz ada görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercan adası görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, sevdiklerini de koruyacağına işaret eder.

Rüyada adana kebap görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zorluklarının kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments