Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarına toprak atmak

Rüyada kendi mezarına toprak atmak

Rüyada kendi mezarına toprak atmak sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, moralinin yükseleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, variyet sahibi olacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işarettir.

Rüyada kendi mezarına toprak atmak gördüyseniz:

  • Belli bir bilgiyi çok fazla sorgulamak ya da belli bir bilgiyi açığa çıkarmak olayların kontrolden çıkması anlamına gelebilir.

Rüyada mezarlığa toprak atmak kıdem atlayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada mezara toprak atmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işarettir.

Rüyada mezarın üstüne toprak atmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kurulu düzenin bozulacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada mezar üstüne toprak atmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, sonunda maddi zarara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi mezarına toprak atmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üzerine toprak atmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar üzerine toprak atmak yoğun duygular yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments