Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi küçüklük resmini görmek

Rüyada kendi küçüklük resmini görmek

Rüyada kendi küçüklük resmini görmek variyet sahibi olacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, önemli bir makama terfi alacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi küçüklük resmini gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışa bırakma veya bazı ilişkileri zorlamama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada kendi küçüklük resmini görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada küçüklük resmini görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işarettir.

Rüyada küçüklük resmi görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, maddi zararının giderileceğine işaret eder.

Rüyada asker resmi görmek üzüntülerin biteceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına yorulur.

Rüyada manzara resmi yaptığını görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çerçeve kendi resmini görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada aslan resmi görmek maddi kayıpların sona ereceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü resmi görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments