Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi köyümü görmek

Rüyada kendi köyümü görmek

Rüyada kendi köyümü görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi köyümü gördüyseniz:

  • Nasıl yaptığınız, ne tür tavır sergilediğiniz veya hangi yöntemleri kullandığınız, en az ne yaptığınız kadar önemli olabilir.

Rüyada doğduğun köyü görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, işlerinin de rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi köyümü görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada köy satın almak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına delalettir.

Rüyada köyünde olduğunu görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına işarettir.

Rüyada harabe köy görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına alamet eder.

Rüyada köy peyniri yemek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, mevkie edineceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine delalet eder.

Rüyada köyde terörist görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, eline para geçeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada köyde ev almak başarıların devamlı olacağına, yönetici makamına oturacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments