Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köyde ev almak

Rüyada köyde ev almak

Rüyada köyde ev almak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, eşlerinin kapanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, kariyerinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köyde ev almak gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Rüyada ahşap köy evi görmek yeni işlerin geleceğine, bol muhabbette kalacağına, makamının artacağına yorulur.

Rüyada köy evleri görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köyde ev yapmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada köye ev yapmak işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski köy evi görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, insanları kıracağına, üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köy evi almak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz köy evi görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, hayallere kavuşulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Rüyada köyden ev almak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments