Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış kemik görmek

Rüyada haşlanmış kemik görmek

Rüyada haşlanmış kemik görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sıhhat ve moral bulacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına inanılır.

Rüyada haşlanmış kemik gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada haşlanmış kemikli et görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, sıkıntıya düşüreceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış kemik görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış yumurta vermek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize işaret eder.

Rüyada haşlanmış buğday yemek zor zamanlar yaşanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine inanılır.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı yemek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada haşlama mısır görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, istemediği halde borçlanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış fasulye görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada haşr suresini okumak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments