Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kaka görmek

Rüyada kendi kaka görmek

Rüyada kendi kaka görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kendi kaka gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek hal almadan önce, duygusal konuları ya da duygu durum değişikliklerinizi doğru yönetmenizde fayda var.

Rüyada kedi kakası görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kakalı bebek görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu kaka görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada at kakası görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan kakası görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada çiş kaka yapmak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, aile hayatının bozulacağına delalet eder.

Rüyada pantolona kaka yapmak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek kaka yaptığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments