Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi falına bakmak

Rüyada kendi falına bakmak

Rüyada kendi falına bakmak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına delalettir.

Rüyada kendi falına bakmak gördüyseniz:

  • Özgürlük ya da özgür düşünme arayışınız artıyor.

Rüyada su falına bakmak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin falına bakmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine alamet eder.

Rüyada kendine kahve falı bakmak kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada el falına bakmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kendine fal bakmak fesada ve haksızlığa karışacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına fal bakmak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada fala bakmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarot falı bakmak maddi anlamda güçleneceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments