Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fala bakmak

Rüyada fala bakmak

Rüyada fala bakmak duraklama yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fala bakmak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kahve içip fal bakmak hem işinde başarılı olacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kahve falına bakmak heveslerinin biteceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının falına bakmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin falına bakmak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birine fal bakmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına delalettir.

Rüyada kağıt falı bakmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada el falına bakmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarot falına bakmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments