Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi evlenirken görmek

Rüyada bir kişiyi evlenirken görmek

Rüyada bir kişiyi evlenirken görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, çok zor bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi evlenirken gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar sizi daha iyi bir yöne ilerletmenin bir diğer taktiği olabilir.

Rüyada evli kişiyi evlenirken görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, başarılarının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evleneceğimiz kişiyi görmek ailesini de mutlu edeceğine, zarar etmeyeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına inanılır.

Rüyada evlenen kişi görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi evlenirken görmek işlerinde bereket olacağına, önünü açacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalettir.

Rüyada evlenilecek kişiyi görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evleneceğin kişinin adını görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi başkasıyla evlenirken görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, kısmetin kapanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle evleneceğini görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments