Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi doğum yapmak

Rüyada kendi doğum yapmak

Rüyada kendi doğum yapmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine inanılır.

Rüyada kendi doğum yapmak gördüyseniz:

  • İhmal edildiğini düşünen bir yakınınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada doğum yaparken büyük abdestini yapmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, bereket ve zenginlik olacağına yorulur.

Rüyada ameliyatla doğum yapmak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işarettir.

Rüyada kendi doğum yapmak ne yapacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada zor bir doğum yapmak malının ve parasının eksilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine inanılır.

Rüyada sezeryan doğum yapmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet eder.

Rüyada doğum yapmak ve bebek emzirmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işaret eder.

Rüyada bekarken doğum yapmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments