Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi derini soymak

Rüyada kendi derini soymak

Rüyada kendi derini soymak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada kendi derini soymak gördüyseniz:

  • İlişkilerinize karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kendi derini soymak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada derini soymak gözyaşına boğulacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet eder.

Rüyada kolda derin yara görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok derin havuz görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine tabir olunur.

Rüyada alında derin çizgi görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, helal lokmalar yiyeceğine, yaşamına renk geleceğine inanılır.

Rüyada derin denize dalmak rahat ettirecek bir işe girileceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada derin denizlerde yüzmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments