Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dayısını görmek

Rüyada kendi dayısını görmek

Rüyada kendi dayısını görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, iyi haberler alınacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi dayısını gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada dayımları görmek hasret giderileceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işarettir.

Rüyada ölü dayıyı görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada dayı kızını görmek bazen umutlarını yitireceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne dayı görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine inanılır.

Rüyada dayı kızıyla öpüşmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada dayıyla konuşmak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Rüyada dayımı ölmüş görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments