Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunu doğurmak

Rüyada kendi çocuğunu doğurmak

Rüyada kendi çocuğunu doğurmak kazancının da aynı oranda artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, şansının kendinden yana olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu doğurmak gördüyseniz:

  • Plan veya projelerinizi tümüyle hazır olmadan kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada erkek çocuğunu doğurduğunu görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, ilişkiye huzurun geleceğine işarettir.

Rüyada özürlü erkek çocuğu doğurmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çocuğu doğurduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işaret eder.

Rüyada karısının erkek çocuğu doğurduğunu görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, önemli bir şahsiyet olacağına alamet eder.

Rüyada kızı çocuğu doğurmak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel erkek çocuğu doğurmak kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada doğurduğu çocuğu emzirmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi çocuğunu doğurmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments