Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi arabanı satmak

Rüyada kendi arabanı satmak

Rüyada kendi arabanı satmak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi arabanı satmak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Rüyada kendi arabanı satmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın duvara çarptığını görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın birini ezdiğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın kasasına binmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ihanete uğrayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına delalet eder.

Rüyada arabanın altından geçmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalettir.

Rüyada arabanın altında ezilen birini görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, çarelere kavuşacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada arabanın üstünde kar görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın değiştiğini görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments