Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın altından geçmek

Rüyada arabanın altından geçmek

Rüyada arabanın altından geçmek sırların ortaya çıkmasına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada arabanın altından geçmek gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Rüyada arabanın altından geçmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, huzurun bozulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın altında ezilen birini görmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın altında ezilmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın altında kalan birini görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına inanılır.

Rüyada birinin arabanın altında kaldığını görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın altında kaldığını görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın altında kalmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, planların aksayacağına delalettir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek kendi işini açacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments