Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kellesi görmek

Rüyada balık kellesi görmek

Rüyada balık kellesi görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, dertleri biteceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık kellesi gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler.

Rüyada balık kellesi görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet eder.

Rüyada koyunun kellesini görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işarettir.

Rüyada pişmiş kelle görmek atılan adımların zarar getireceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan kelle görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada ütülmüş kelle görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına alamet eder.

Rüyada kelle temizlemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalettir.

Rüyada kellesi kesilmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzu kellesi yemek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, iş hayatının düzeleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments