Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun kelleleri görmek

Rüyada koyun kelleleri görmek

Rüyada koyun kelleleri görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun kelleleri gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Rüyada koyun kelle pişirmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada koyun kelle görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına inanılır.

Rüyada koyun kellesi ütmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kellesi almak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada koyunun kellesini görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada koyun kellesi görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada koyun kelleleri görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada koyun kellesi pişirmek çok iyi mevkilere geleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments