Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının hayatını kurtarmak

Rüyada arkadaşının hayatını kurtarmak

Rüyada arkadaşının hayatını kurtarmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, bahtının da çok parlak olacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının hayatını kurtarmak gördüyseniz:

  • Yenilenmek size iyi gelecek.

Rüyada arkadaşının hayatını kurtarmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada hayat kurtardığını görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun hayatını kurtarmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin hayatını kurtarmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, halsizleşeceğine işarettir.

Rüyada denizde hayat kurtarmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanın hayatını kurtarmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, yanlışlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balığın hayatını kurtarmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet eder.

Rüyada bir bebeğin hayatını kurtarmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments