Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi pişirmek

Rüyada kediyi pişirmek

Rüyada kediyi pişirmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, parasının ve canın güvende olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına işaret eder.

Rüyada kediyi pişirmek gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Rüyada kedi pişirip yemek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına tabir olunur.

Rüyada kedi eti pişirmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi pişirmek mutluluğunun katlanacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada kediyi pişirmek şansının artacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi pişirdiğini görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi kesip pişirmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada evde balık pişirmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek pişirmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments